Balears Vadevi
Balears Vadegust és el vi i molt més

Amb una trajectòria de cinc anys, Balears Vadevi s’ha consolidat com una gran eina periodística per difondre la diversitat i la qualitat dels productes autòctons de les Illes Balears. Els vins de les quatre illes són, a hores d’ara, una referència internacional, fins el punt que s’han popularitzat varietats exclusives, de prestigi creixent, com la callet o la gorgollassa. És més, darrere venen noms que ja són una realitat als cellers illencs i que val la pena retenir, com calop, fogoneu, moll o el ja consolidat manto negro.

Però els vins formen part d’una oferta global. Són territori, són tradició, són saviesa popular, són patrimoni. En definitiva, són ‘terroir’. Així que els vins són una peça -bàsica, però acompanyada d’altres- del que han aportat molts segles d’agricultura, ramaderia i pesca a les quatre illes. Per això el Grup Món ha decidit ampliar el radi informatiu per encabir-hi tots els productes que ens apassionen i que sorgeixen del saber que han acumulat generacions i generacions de mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers. 

És per això que Balears Vadevi s’integra, des d’ara, en una oferta informativa ampliada. Continuarem informant dels vins de les illes, per descomptat, però també prestarem atenció als productes de la terra, de l’horta i dels derivats agroalimentaris que fan tan rica la gastronomia del territori. Una terra que dona qualitat, des de fa milers d’anys. “Els vins baleàrics de les Illes són comparables als millors d’Itàlia”, escrivia Plini el Vell, abans de desaparèixer sota la lava de la terrible erupció del Vesuvi, l’any 79. I com els vins, tot.

A partir d’ara, doncs, Balears Vadevi formarà part de Balears Vadegust. Un diari ampliat, que acompanyarà la informació dels cellers amb la que té origen a les granges o les cases de pagès. Balears Vadegust, per tant, engloba Balears Vadevi. Perquè sempre és bo que el vi ens arribi acompanyat.

Seguiu Balears Vadegust a les xarxes socials

Ens trobareu a les xarxes socials:

Facebook: Balears Vadegust

Twitter: @balearsvadegust

Instagram: @balearsvadegust

Telegram: @BalearsVadegust

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa