Balears Vadegust
El tercer número de la revista Oliaigua ja és en línia

La revista Oliaigua, divulgadora digital de cultura, identitat i productes alimentaris de Menorca, acaba de treure el tercer número al mercat, en la seva línia de fer promoció de l’illa com a regió gastronòmica europea.

En aquesta ocasió, comparteix una visita a Marcona, finca pionera en la recuperació del blat de xeixa, així com la recomanació de maridatges dels vins locals que proposa la sommelier Sara Sanchis. La publicació també compta amb un reportatge de la camamil·la i, com sempre, amb la secció del joc trivial, que en aquesta edició versarà sobre la gamba vermella i la pesca menorquina.

Com a novetat s’ha organitzat un nou concurs a través de les xarxes socials. Per participar-hi s’ha de penjar una fotografia “del teu plat d’Oliaigua” a Instagram i etiquetar els comptes @revistaoliaigua i @madeinmenorca_. El guanyador del concurs obtindrà un premi d’un lot de productes locals.

La revista, fins ara, compta amb unes 1.000 descàrregues per edició, provinents de diversos indrets, destacant Catalunya, Madrid, Dubai, França o Austràlia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa