Balears Vadegust
Investigadors vitícoles se citaran a Palma el novembre
Vinyes

!--akiadsense-->

Les terceres Jornades del Grup de Viticultura de la SECH, que tenen com a objectiu principal, posar en comú els darrers treballs realitzats en l’àmbit de la investigació vitícola, estan organitzades per La Societat Espanyola de Ciències Hortícoles (SECH), La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l’Institut d’investigacions Agroambientals i de l’Economia de l’Aigua (INAGEA) i, promogudes pel Grup de Treball de Viticultura de la SECH, creat fa 5 anys.

Les jornades pretenen potenciar l’intercanvi del coneixement entre els diferents equips d’investigació que integren el Grup de Viticultura, difondre els avanços en viticultura a la comunitat universitària i al sector productiu i incentivar la col·laboració entre investigadors, tècnics i empreses de l’àmbit de la vitivinicultura.

El programa científicinclourà les novetats, innovacions i informacions relacionades amb les tendències actuals en matèria de la producció vitícola i s’organitzarà en les següents sessions temàtiques: genètica i genòmica vitícola, fisiologia vitícola i respostes a estressos biòtics i abiòtics, noves tècniques de maneig de la vinya, noves tecnologies al servei de la viticultura i, per finalitzar, estudis sobre l’agrosistema vitícola sostenible i la seva adaptació a un escenari de canvi climàtic.

Les jornades estan obertes a la participació de les institucions públiques, empreses i professionals del sector vitivinícola. I trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Es faran els dies 28 i 29 de novembre al Saló d’Actes de l’Escola d’Hosteleria de la Universitat de les illes Balears.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa