Balears Vadevi
Montoro revoluciona ‘La Resistencia’: “des dels 3 anys que vaig en tractor”

El programa de Movistar+ La Resistencia ha convidat a participar en el seu irreverent reality al pagès i youtuber mallorquí Miquel Montoro (Sant Llorenç, 2006). El presentador David Broncano i Montoro comparteixen una conversa fresca i divertida, sempre amb to distès i un punt irònic, tot repassant el dia a dia d’aquest jove mallorquí. “T’agrada la maquinària, eh Miquel?”, li diu el presentador David Broncano. “Una mica massa”, respon ell.

I tot plegat comencen a parlar del tractor, vehicle que “tu domines molt”, li etziba el presentador; i Montoro es justifica dient que “va en tractor des dels 3 anys“. Explica una anècdota, per justificar-se, dient que ell, a diferència d’altres bebès no el gronxaven o passejaven per adormir-lo, sinó que ell ho feia amb el run-run del tractor. “Al tractor m’hi sento molt còmode, com en aquest sofà, que també ho és molt”, comenta rient.

Montoro a la badia de SF
Miquel Montoro, durant un viatge que va fer fa uns mesos a Silicon Valley | Foto: Jordi Pujol, EduCaixa

“La teva única llei és la terra i l’aigua”

Broncano continua conversant amb Montoro i en un moment determinat li demana si per conduir un tractor li cal tenir algun permís. “A mi no me’n cal, a la policia sí”, etziba el mallorquí. I el públic arrenca a riure i a aplaudir davant la resposta, que es reforça amb el comentari del presentador. “La teva única llei és la terra i l’aigua“.

Montoro, sempre reivindicant el mallorquí -“el castellà no em surt massa bé i em sentireu dir alguna barbaritat“, comparteix amb humor el seu dia a dia i com aquell qui no vol, acaben parlant de les famoses pilotes, i malgrat que no entren al detall de la gastronomia illenca, ell confessa que li agrada més “una bona porcella, el cochinillo“, els tradueix.

Podeu visualitzar l’entrevista sencera en aquest vídeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa