Balears Vadevi
Actualitat

Actualitat

Premiats i membres del jurat d'aquesta segona edició dels premis Rural'Up/Mallorca Rural

Mallorca Rural premia quatre projectes d’emprenedoria agroalimentària

Comparteix
Els projectes que han participat en aquesta segona edició de Rural’Up han superat un curs de capacitació a càrrec d'entitats i empreses experimentades
La mel dels productors de Mallorca, com Marti Mascaró de Mel Caramel, fa bon paper a Biolmiel/Tarek Serraj

La mel de Mallorca reconeguda amb una pluja de medalles a Biolmiel

Comparteix
El productor Martí Mascaró destaca amb tres ors i 8 plates per les seves mels de producció ecològica
 Imatge d'arxiu durant la campanya de vaccinació de 2022/CAIB

Adéu, llengua blava

Comparteix
La Unió Europea declara les Illes Balears zona lliure d'aquesta malaltia que afecta el bestiar
Vins i olis fets a les Illes Balears a l'estand de FITUR amb els sommeliers que oferiren els tasts/CAIB

Els vins de les Balears, un atractiu més a Fitur 2024

Comparteix
Nova empenta a l'oferta enogastronòmica amb uns tasts i un sopar de campanetes en la recerca de nous nínxols de mercat turístic
La Comissió pel Canvi Climàtic ha reunit les principals associacions agràries i ramaderes de les Balears i cooperatives; representants dels consells reguladors de les denominacions d’origen protegides i indicacions geogràfiques protegides de les Illes Balears/CAIB

La Comissió del Canvi Climàtic comença a caminar

Comparteix
Agricultura posa 5,6 milions damunt la taula per pal·liar els efectes de la sequera en la sessió constituent
El sector turístic es queda amb el 25% del producte agroalimentari que es consumeix a les Illes Balears/CAIB

Què és producte local? Els inspectors de turisme aprenen a identificar-lo

Comparteix
La Conselleria d'Agricultura ha oferit formació als responsables d'inspecció del Consell de Mallorca perquè es millori el control de la compra de producte local en els establiments turístics
HORECA oferirà una mostra del millor dels sectors de l'hostaleria i la restauració al sector/CIM

HORECA Mallorca 2024, comença el compte enrere

Comparteix
La setena edició de la fira dels professionals de l'hostaleria i la restauració oferirà activitats i concursos i mostrarà les novetats del sector
La mà experta del vinyòvol sabrà on ha de fer el tall per afavorir el desenvolupament de la planta/M.T

La poda de la vinya, entre la necessitat i les bones pràctiques

Comparteix
La vinya agraeix amb millors rendiments haver fet una poda amb seny i paciència
El bestiar no té pastures, on l'any passat n'hi havia a voler/APAEMA

APAEMA alerta que el canvi climàtic manté la incertesa al camp mallorquí

Comparteix
L'Associació reflexiona sobre la necessitat de fer canvis estructurals en el sector
Restaurant La Minerva, ubicat al port de Maó | Foto: La Minerva

Adeu a l’emblemàtic restaurant La Minerva del port de Maó

Comparteix
Després de gairebé trenta anys, el seu xef, Lázaro Alcaide, es jubila sense continuïtat familiar i l’edifici que fins ara acollia l’establiment podria reconvertir-se en hotel