Balears Vadevi
Un mossèn begut xoca amb cinc cotxes i en culpa el vi de missa

Un mossèn va tenir un accident de trànsit en què va xocar amb cinc vehicles i va responsabilitzar el vi de missa de l’estat d’embriaguesa en què es trobava. Així ho explicava aquest dijous el diari ‘Las Provincias’ en una notícia de què també es va fer ressò el canal 3/24 de Televisió de Catalunya i que detalla com els fets es van produir dissabte de la setmana passada en un carrer del barri de Montolivet, a la ciutat de València.

La policia local de València va fer la prova d'alcoholèmia al sacerdot després de l'accident, en què va donar positiu | Europa Press
La policia local de València va fer la prova d’alcoholèmia al sacerdot després de l’accident, en què va donar positiu | Europa Press

Feia poc que havia sortit de missa

Segons van explicar testimonis presencials del sinistre, en declaracions recollides pel rotatiu editat al País Valencià, el sacerdot feia poc que havia celebrat una missa i, en agafar el cotxe, va patir l’accident. No obstant això, el mateix mitjà també explica que, quan es van produïr les col·lisions amb els altres vehicles, el mossèn no només circulava a més velocitat de la que permetia la llei sinó que, a més, anava parlant pel telèfon mòbil.

Control d'alcoholèmia de la policia local a la ciutat de València, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Control d’alcoholèmia de la policia local a la ciutat de València, en una imatge d’arxiu | Europa Press

El sacerdot ha acabat perdent quatre punts del carnet de conduir

Els testimonis afirmen que el capellà va lamentar els fets i també els danys que havia causat amb el seu comportament, i va atribuïr la gatera que duia al consum de vi de missa durant el servei litúrgic que acababa de celebrar. En arribar la policia local, els agents li van practicar un control d’alcoholèmia, en què va donar un resultat de 0,54mg/l d’alcohol en sang. Així doncs, al sacerdot se li ha imposat una sanció que inclou la retirada de quatre punts del seu carnet de conduir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa