Balears Vadevi
Els vins de Califòrnia ja tenen la seva pròpia versió del ‘Monopoly’

La darrera versió del famós joc de taula ‘Monopoly’ té com a protagonistes els vins de Califòrnia, als Estats Units. Segons informa ‘Decanter’, la setmana passada es va posar a la venta el ‘Monopoly Napa Valley Edition’, on apareixen algunes de les zones vitícoles més conegudes d’aquesta regió dels Estat Units, així com també alguns monuments locals i, és clar, cellers.

L’empresa Top Trumps USA ha estat l’encarregada de fer aquesta versió del joc, després d’aconseguir la llicència de Hasbro, la propietària de la marca. Així, el Napa Valley s’afegeix a altres edicions com ara el Monopoly Edition des Vins de França, centrat en les regions productores més importants del país i que té la vinya Corton-Charlemagne de la Borgonya com la propietat més cara que es pot adquirir.

El nou Monopoly duu alguns dels llocs més emblemàtics de Napa Valley

Cellers, vinyes i botigues i bars de vins

Per posar alguns exemples de llocs que apareixen com a propietats per comprar en aquesta edició del Monopoly, entre els indrets de més valor hi ha el Bounty Hunter, una botiga i bar de vins que és al centre de la ciutat de Napa. El mercat d’Oxbow, ple de botigues de menjar, vins i restaurants; o el famós ‘resort’ Silverado també hi són presents, mentre que el punt més car de tot el tauler ha estat reservat per a l’estàtua del Premsador de Raïm, un dels monuments construïts per humans més coneguts i que més representa el Napa Valley.

Els cellers, a més, com no podia ser d’una altra manera, també hi apareixen com algunes de les propietats que es poden adquirir al llarg del joc, com ara Frank Family, Beringer, Starling, Hall Wines, JaM Cellars… Ser al tauler, però, no és l’única manera d’aparèixer al joc, ja que també n’hi ha de presents a les cartes de ‘Sort’ i ‘Caixa de Comunitat’. Per exemple, en una d’elles hi posa “Napa Cellars t’ha consultat com fer la propera verema. Recull 200$”.

Segons l’empresa que l’ha posat a la venda, el Monopoly Napa Valley Edition es posa a la venda per 44,99$, aproximadament el mateix preu en euros. A més de a botigues locals, també es pot aconseguir a través d’Amazon o directament a la pàgina web de Top Trumps USA.

Més notícies
Un tornado i una calamarsada han causat destrosses greus a les vinyes del sud de la Provença | Pexels
Un tornado arrasa algunes de les vinyes més famoses de la Provença
La calamarsa també va contribuir a la destrucció que va patir La Crau
El celler del Park Hotel Vitznau és un dels més sorprenents del món
Els 9 cellers d’hotels més espectaculars del món
Indrets de diversos països on viure una experiència única
L'agave creix de manera silvestre a tots dos cantons del Río Grande i podria ser una oportunitat econòmica per a Califòrnia| Pxhere
Científics americans busquen la fórmula per fer el millor tequila del món
Els investigadors volen ajudar a fer pel cultiu d'agave a Califòrnia el mateix que s'ha aconseguit amb les vinyes
El King's College de la Universitat de Cambridge, al celler del qual hi havia els lots de vins i licors subhastats | Wikimedia Commons
Cambridge guanya més d’1,5 milions d’euros subhastant els seus vins rars
Es tracta d'una col·lecció de vins de Borgonya entre els que hi ha alguns dels millors de la història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa