Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

Les herbes eivissenques estan protegides per la figura de la IGP que regula la seva producció i comercialització/GOIB

Immobilitzats per frau 138 litres de licor venut com ‘herbes eivissenques’

Comparteix
Envasats i etiquetats de forma fraudulenta amb la denominació protegida, eren venudes al Regne Unit
Formatge fresc i vegà, una recepta de Maria José Amengual | Foto: cedida

Recepta | Formatge fresc vegà

Comparteix
Una alternativa per aquelles persones que no volen seguir una dieta amb aliments d'origen animal i també una excel·lent opció per a aquells que pateixen intolerància a la lactosa
Visita del conseller Vicent Marí a les parades d'HORECA després de fer-ne la inauguració | Foto: Consell d'Eivissa

Eivissa obre portes a una nova edició d’HORECA

Comparteix
La fira, oberta fins dimecres 28 de febrer, compta amb diversos estands amb exposició i degustació de producte local
La coca d'Eivissa té gran tradició a la gastronomia de l'illa | Foto: Turisme d'Eivissa

A la recerca de la millor coca eivissenca

Comparteix
El Consell d’Eivissa i Horeca organitzen el primer concurs, previst pel pròxim 26 de febrer al Recinte Firal de la ciutat
Guisat d'ous, un plat tradicional de la cuina eivissenca | Foto: MJ Amengual

Recepta | Guisat d’ous

Comparteix
Plat tradicional d'Eivissa, però poc conegut i restringit a les cuines de les llars
Ametllers en flor a Eivissa | Foto: Turisme d'Eivissa

La floració de l’ametller marca una nova Festa de l’Ametlla a Eivissa

Comparteix
L'esdeveniment, que organitza l’Associació de Vesins de Corona amb la col·laboració del Consell d’Eivissa, tindrà lloc aquest diumenge 28 de gener
Una imatge recent del xef | Foto: Sushi by Walt

Sidoravicius (Omakase): “Si pogués, cuinaria un brou dashi per a l’àvia”

Comparteix
L'establiment de cuina japonesa ha rebut la primera estrella de la Guia Michelin
Recepta d'ous endimoniats | Foto: MJ Amengual

Recepta | Ous endimoniats

Comparteix
Aquesta creació és originària del sud dels Estats Units, però nosaltres hi hem afegit gambes, aconseguint un resultat ben bo
Històries de cuineres protagonitzen aquesta nova publicació | Foto: IMAM

Eivissa presenta ‘Jefas’, una novetat editorial que retrata dones cuineres

Comparteix
"Entre els meus arxius, faltaven elles: les dones", reflexionava la fotògrafa Luana Failla
Sopa de galets | Foto: MJ Amengual

Recepta | Sopa de galets, un plat destacat dels menús de Nadal

Comparteix
L'origen prové de les famílies pageses que feien bullir els fruits de la collita i altres aliments que arreplegaven del rebost