Balears Vadegust
Eivissa

Eivissa

Carles Abellán | Foto: Iris Solana, Imam Comunicación

El xef català Carles Abellán estrena temporada a Formentera amb novetats

Comparteix
"Sempre he desitjat muntar un bar musical clandestí", confessa l'empresari, ara que finalment ha fet realitat el somni amb 'charli's'
:  - Mobile
Vinyes del projecte Ojo de Ibiza | Ojo de Ibiza

Descobrir la tradició vitivinícola d’Eivissa a través dels seus vins

Comparteix
L'illa permet tastar algunes referències locals molt ben valorades tan internament com internacionalment
:  - Mobile
La visita de les dones cooperativistes d'Espanya a la cooperativa de Sant Antoni els obrí els ulls a la realitat de l'altra Eivissa/Cedida

Les dones de cooperatives agroalimentàries es troben a Eivissa

Comparteix
Posen en comú experiències i reclamen el seu paper en llocs de responsabilitat en el si de les organitzacions agràries
:  - Mobile
Eivissa vol donar valor als productes locals  | Foto: Consell d'Eivissa

El Consell d’Eivissa i PIMEEF sumen esforços per dinamitzar el comerç local

Comparteix
Les dues entitats signen un conveni per valor de noranta mil euros
:  - Mobile
Les dues noves reserves se sumaran a les deu reserves existents a la xarxa balear/Cedida

Reserva d’Es Vedrà-Vedranell, téntol per refer el medi natural i pesquer

Comparteix
Les noves reserves implicaran una recuperació de les poblacions de peixos sedentaris i de la població de gorgònia vermella, encara present a les dues zones
:  - Mobile
Guardonats en la segona edició dels 'Premis Sabors' | Foto: Consell d'Eivissa

El producte local guanya reconeixement als premis ‘Eivissa Sabors 2023’

Comparteix
Aquest dilluns 17 d'abril s'han lliurat els guardons corresponents a la segona edició d'aquest projecte amb caràcter promocional
:  - Mobile

L’Ibiza Gran Hotel obre el gran saló als ‘Premis Sabors 2023’

Comparteix
Aquesta tarda es coneixeran els guardonats de les diverses categories que hagin destacat en la promoció de producte local eivissenc
:  - Mobile

Les jornades gastronòmiques Eivissa Sabors estrenen l’edició de primavera

Comparteix
Del 18 d’abril al 19 de maig, nova possibilitat de degustar Eivissa a través dels seus productes de temporada
:  - Mobile
Juan Muga amb la col·lecció 'The Ushuaïa Experience'

Muga i Ushuaïa Ibiza coprodueixen nova col·lecció de vi d’edició limitada

Comparteix
La gamma està formada per un blanc, un negre i un rosat | Fa deu anys que les dues marques col·laboren en projectes vinícoles
:  - Mobile
El centre s'ha inaugurat al Parc de Serveis Insulars de sa Coma Foto: Consell d'Eivissa

Eivissa inaugura la primera Escola d’Hoteleria a sa Coma

Comparteix
El president Vicent Marí destaca que el centre "esdevé una oportunitat de poder tenir els millors treballadors del món, sense haver-los d’anar a buscar fora"
:  - Mobile