Eivissa
Eivissa
Eivissa
Immobilitzats per frau 138 litres de licor venut com ‘herbes eivissenques’
Conxa Rosillo
Envasats i etiquetats de forma fraudulenta amb la denominació protegida, eren venudes al Regne Unit
Recepta | Formatge fresc vegà
María José Amengual
Una alternativa per aquelles persones que no volen seguir una dieta amb aliments d'origen animal i també una excel·lent opció per a aquells que pateixen intolerància a la lactosa
Eivissa obre portes a una nova edició d’HORECA
Eva Vicens
La fira, oberta fins dimecres 28 de febrer, compta amb diversos estands amb exposició i degustació de producte local
A la recerca de la millor coca eivissenca
Eva Vicens
El Consell d’Eivissa i Horeca organitzen el primer concurs, previst pel pròxim 26 de febrer al Recinte Firal de la ciutat
Recepta | Guisat d’ous
María José Amengual
Plat tradicional d'Eivissa, però poc conegut i restringit a les cuines de les llars
La floració de l’ametller marca una nova Festa de l’Ametlla a Eivissa
Eva Vicens
L'esdeveniment, que organitza l’Associació de Vesins de Corona amb la col·laboració del Consell d’Eivissa, tindrà lloc aquest diumenge 28 de gener
Sidoravicius (Omakase): “Si pogués, cuinaria un brou dashi per a l’àvia”
María José Amengual
L'establiment de cuina japonesa ha rebut la primera estrella de la Guia Michelin
Recepta | Ous endimoniats
María José Amengual
Aquesta creació és originària del sud dels Estats Units, però nosaltres hi hem afegit gambes, aconseguint un resultat ben bo
Eivissa presenta ‘Jefas’, una novetat editorial que retrata dones cuineres
María José Amengual
"Entre els meus arxius, faltaven elles: les dones", reflexionava la fotògrafa Luana Failla
Recepta | Sopa de galets, un plat destacat dels menús de Nadal
María José Amengual
L'origen prové de les famílies pageses que feien bullir els fruits de la collita i altres aliments que arreplegaven del rebost
1
2
3
4
5
…
20