Balears Vadevi
El Consell d’Eivissa i PIMEEF sumen esforços per dinamitzar el comerç local

El Consell Executiu ha aprovat el conveni amb la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera per un import de 90.000 euros per a la dinamització del comerç local a l’illa d’Eivissa.

Crear un observatori de comerç local

Es tracta d’un conveni que permetrà posar en marxa accions encaminades a millorar el teixit comercial de l’illa amb la creació d’un observatori del comerç local que desenvoluparà dues línies de treball concretes. D’una banda, la realització d’un informe de maduresa digital de les empreses a Eivissa i, de l’altra, l’anàlisi de les dades obtingudes a través d’un fòrum integrat per totes les institucions locals per acomplir plans d’actuacions consensuats.

L’objectiu d’aquest Observatori és recaptar dades sobre el sector comercial i presentar un informe anual sobre el sector, per fer avaluar l’evolució i la tendència del comerç a l’illa amb informació sobre el nombre de comerços per municipi, dimensions, nombre de treballadors, sectors comercials, etc.

A més a més, es vol donar assessorament comercial, i per aconseguir-ho es duran a terme plans de formació per al sector per sensibilitzar de la necessitat d’innovar i d’introduir la transformació digital dins de la seua estratègia comercial, així com l’organització de ponències, congressos i jornades formatives que, especialment, tractin el paper de la dona al sector empresarial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa