Balears Vadevi
Les jornades gastronòmiques Eivissa Sabors estrenen l’edició de primavera

“Aquestes jornades gastronòmiques posen sobre la taula la riquesa dels nostres camps i costes amb els productes més emblemàtics d’Eivissa: el pollastre de pagès, la sobrassada, la rajada o la patata vermella…”. Vet aquí el context d’una nova cita amb la cuina local en el tradicional cicle que organitza PIMEEF amb el suport del Consell d’Eivissa. Les dates seran enguany del 18 d’abril al 19 de maig, i s’oferirà de nou la possibilitat de degustar Eivissa i els productes de temporada a través de menús de 25 € (amb beguda no inclosa) i de 40 € (que inclou copa de vi de la terra). Tots inclouen pa i oli eivissenc com a aperitiu.

Al llarg de tot un mes, doncs, hi haurà l’oportunitat de gaudir de la restauració i cuina local en un cicle que no només promociona producte sinó que també dona suport i reconeix la tasca dels professionals que mantenen vius oficis tan importants com imprescindibles com són el de pescador o pagès.

Restaurants i artesans locals

En aquesta edició hi ha una àmplia participació de restauradors de ciutats com Eivissa, Sant Antoni, Sant Josep, Santa Eulària i Sant Joan; i sumat a la seva oferta, hi haurà la possibilitat de visitar diversos projectes locals i conèixer de primera mà com elaboren els seus productes.

Per mencionar-ne algun, a partir d’aquest mateix dissabte hi ha visita guiada a Can Maymó per aprendre sobre els vins d’aquest celler eivissenc; i seguiran altres visites com la programada a l’elaborador d’herbes eivissenques de la família Mari Mayans (21 d’abril), o la programació de tallers per aprendre a elaborar el flaó (29 d’abril). Hi haurà també visita a les caseres d’abelles al Rafal Trobat (29 d’abril), una degustació d’oli d’Eivissa al trull de Ca n’Andreu (6 de maig) i una visita a la finca hortícola de Can Pol (13 de maig).

En aquest enllaç podeu desplegar el programa complet i consultar els restaurants i empreses que participen en aquesta nova cita amb la gastronomia eivissenca.

Més notícies
Eivissa estrena les jornades gastronòmiques de tardor
El porc, la sobrassada, la garrova i el moll seran els protagonistes de l'estació
Maduixes, també protagonistes de les jornades 'Sabors d'Eivissa' | Consell
Les Jornades Gastronòmiques d’Eivissa tornen amb la primavera
Fins el 27 de maig es podran degustar productes locals i de temporada i s'han programat diversos esdeveniments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa