Aquest dilluns 17 d’abril s’han lliurat els Premis ‘Eivissa Sabors‘ corresponents a la segona edició de l’esdeveniment. Es tracta d’un projecte, impulsat per PIMEEF amb el suport del Consell d’Eivissa, que pretén revalorar el producte local eivissenc i premiar bones pràctiques a l’hora de donar-lo a conèixer, utilitzar-lo i fer-ne promoció.

L’acte de lliurament ha tingut lloc al saló de l’Ibiza Gran Hotel i ha estat conduït per la periodista Cristina Marí. Els guardons han recaigut en els següents projectes:
Premi SABOR DE LA TERRA: Jove productor: Neus Costa Costa. Can Soldat.
Finalistes:
- Antonio Tur Boned, Secorrat. Presidente de la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni.
- Iván Colomar Torres. Presidente de la Cooperativa Agrícola Agroeivissa.
- Miguel Ángel Torres Ferrer, Can Miquel d’en Ferrer.
- Antonio Tur Costa, Llucià. Finca ganadera y hortícola.
Premi SABORS GASTRONÒMIC. COMPROMÍS DEL PRODUCTE LOCAL: RESTAURANT: S’Espartar
Finalistes:
- Can Caus
- Reart
- Can Gat
- Grill Sant Antoni
Premi SABORS GASTRONÒMIC. COMPROMÍS DEL PRODUCTE LOCAL: Xef: Esteban Roig Bello, s’Espartar
Finalistes:
- Oscar Molina, La Gaia
- Alvaro Sanz, Es Tragón N
- Eulàlia Ferrer Torres, Pou des Lleó
- Jordi Pau, Can Pau
Premi SABORS GASTRONÒMIC. COMPROMÍS DEL PRODUCTE LOCAL: COMERÇ: Supermercat S’hort nou. Eivissa
Finalistes:
- Supermercat Ca n’Escandell. Santa Gertrudis.
- Supermercat Can Curuné. Sant Joan.
- Supermercat Es Cucó. Sant Agustí.
- Supermercat Can Tixedo Sant Antoni.
Premi PRODUCTE SABORS: Miel. Associació d’Apicultors d’Eivissa
- Carn&Coop
- Pollo payés. Asociación de productores avícolas.
- Oli d’Eivissa. IGP Oli d’Eivissa.
Premi SABORS INNOVACIÓ: Frutos secos Ibiza. Elaborados de Algarroba
Finalistes:
- Microgreens
- Mr. Chippy
- Aceite picante. Can Gallart
Premi SABORS ECOLÒGIC: Ecofeixes
Finalistes:
- Ous Sa Post
- Finca Tierra de Ibiza
Premis especials
La cita també ha volgut reconèixer la trajectòria de diverses personalitats del sector illenc amb premis honorífics. Virginia Marí, primera dona inspectora de pesca; Joan Marín, un dels fundadors d’Agroeivissa; i el restaurant Ca na Sofia pel seu compromís amb el producte local i el segell Sabors d’Eivissa.