Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

Producte local d'Eivissa | Foto: Consell d'Eivissa

Eivissa recupera ‘Això Sí és Nadal’ per potenciar producte local en festes

Comparteix
Els plats festius de la cuina eivissenca "són una forma de recuperar la tradició i tornar als sabors de la nostra infància, a més de ser la forma més saborosa de transmetre-la", diu el president insular Vicent Marí
Torre Pep Joan | Foto: Consell d'Eivissa

El Molí d’en Pep Joan serà un centre d’interpretació de l’ofici de fariner

Comparteix
"El molí es troba en un acceptable estat de conservació, però s'ha fet necessari donar-li unes cures preventives encaminades a una millor preservació d’aquest bé que es remunta a finals del segle XVI"
Plat de frita de Freixura | Foto: MJ Amengual

Recepta | Plat de frit de freixura

Comparteix
Segons l'estació de l'any en què es prepari, encara que l'ideal és servir-la a l'hivern, es poden fer servir unes verdures o altres
Pakores, uns aperitius típics de la cuina índia | Foto: M.J. Amengual

Recepta | Pakores índies de verdures

Comparteix
Aquests deliciosos bunyols són l'aperitiu per excel·lència a l'Índia
Plats típics de la cuina de les Pitiüses | Foto: cedida

L’Institut d’Estudis Eivissencs dedica un curs a la gastronomia pitiüsa

Comparteix
Eivissa i Formentera gaudeixen d’una cuina ben valorada que al llarg de tot el novembre s'ha pogut reivindicar i difondre
Eivissa ja camina cap a aquesta nova regulació de la seva mel | Foto: CAIB

Aprovat el plec de condicions de la DOP Mel d’Eivissa i la regulació del CR

Comparteix
El Consell Regulador s’haurà de constituir en un termini màxim de sis mesos des de l’entrada en vigor del decret
Mels incloses dins la DOP Mel d'Eivissa | Foto: CAIB

La primera mel certificada d’Eivissa, i de les Balears, ja és al mercat

Comparteix
"La comercialització sota la DOP protegeix l'ús de la denominació 'Eivissa' contra el frau agroalimentari en l'envasament i venda de mels", valora el conseller Simonet

Eivissa collirà un 40% més d’olives que l’any passat

Comparteix
El conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet, juntament amb el director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, han visitat aquest matí el trull de Sant Joan
Calamars amb sobrassada | Foto: Maria Jose Amengual

Recepta | Calamars amb sobrassada

Comparteix
A la gastronomia de les Pitiüses hi ha moltes receptes que porten aquest producte de mar entre els seus ingredients
Celler Can Rich, d'Eivissa | web celler

Eivissa organitza nous cursos de tast per donar a conèixer els vins locals

Comparteix
Hi ha dues convocatòries, una per a públic final i l'altra per a professionals del sector de l'hostaleria