Formentera estrena aquest divendres 28 d’abril una nova cita amb la gastronomia local. Tornen els caps de setmana gastronòmics impulsats pel Consell a través de la seva àrea de Turisme, durant els quals quatre restaurants de l’illa oferiran menús a un preu tancat de 25 euros, amb la beguda a part.
Es tracta de menús dissenyats especialment per l’ocasió on alguns restaurants optaran per fer les receptes tradicionals i altres en fan una versió renovada, interpretacions de la cuina típica de l’illa, i aporten una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu totalment accessible. Sumat a aquests primers dies 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig, la proposta continuarà el 5, 6 i 7 de maig tant en horari de migdia com de nit.
Aquests són els restaurants que hi participen:
- Restaurant CAN FORN: 971 32 81 55. Carrer Major, 39, Sant Ferran de Ses Roques
- Restaurant CAPRI: 971 32 83 52. Av. Miramar, 41, Es Pujols
- Restaurant CHEZZ GERDI: 648 02 01 06. Camí s’Abeuradeta, 40-45, Es Pujols
- Restaurant SA BARRACA: 686 44 43 28. Av. Miramar, 62, Es Pujols
Tota la informació i els contactes es poden consultar a través de la pàgina web de Turisme.
