Balears Vadegust
Formentera reprèn la campanya “amb molt de gust”

L’objectiu segueix sent promocionar el producte local de Formentera. El Consell insular, a través de l’àrea de Medi Ambient, ha fet un pas més en aquest sentit a l’hora de donar valor i fomentar els productes produïts a l’illa, i també els oficis tradicionals i ho fa ara amb l’edició d’un vídeo per a la campanya “De Formentera amb molt de gust”.

El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que en la gravació es mostren feines tradicionals com ara la pesca, l’agricultura o la ramaderia, i els processos d’elaboració de productes, “que formen part de la campanya per valorar el nostre producte local”.

Foto: captura

Farina de xeixa, sobrassada, mel o vi

L’objectiu, insisteixen, és donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, de la mar o del ramat de l’illa, així com d’altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada, la mel o el vi.

Abans de la temporada 2022 es va posar en marxa la campanya “De Formentera amb molt de gust” que aglutina il·lustracions de diversos productes de proximitat amb un disseny atractiu i que distingeix tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera.

Enguany, abans de la temporada 2023 s’ha reactivat la campanya. Des de l’àrea de Turisme també se’n farà difusió perquè arribi als visitants. Així mateix, al web de Turisme es pot trobar el mapa Formentera Slow Food, que localitza els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l’illa. Aquest mapa serveix per localitzar establiments on es ven el producte formenterenc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa