Balears Vadegust
Quatre mil persones, al ‘Raïm Wine Fest’ de Vi de la Terra Mallorca a Deià

Prop de quatre mil persones varen gaudir dissabte de la segona edició del Raïm Wine Fest a Deià organitzat per Vi de la Terra Mallorca, un festival que va superar una altra vegada totes les expectatives d’assistència i que va deixar bones sensacions, no tan sols entre els assistents, sinó també entre els bodeguers participants. Es varen poder tastar els seus vins en un ambient festiu i en un marc que semblava fet aposta, la plaça de l’Església del municipi, sota el panorama de la Serra de la Tramuntana.  

Va cridar l’atenció l’afluència de públic jove atrets per la música/VTM

S’acabararen les existències

En aquesta segona edició del Raïm Wine Festival varen participar 7 cellers de Vi de la Terra Mallorca –Bodega Vidal Serra, Vins Ripoll, Bodegas Ángel, Jaume de Puntiró, Son Juliana, Vinyes Mortitx i Bodega Sa Cabana-, que no varen aturar de servir vins durant tot el dia. “Estem molt contents per l’afluència de gent, la localització, l’ambient… Varem poder explicar les característiques dels nostres vins a tot el que s’acostava a la nostra paradeta i el feedback per part del públic va ser molt positiu. Un dels reptes que teniem era el de captar al públic més jove i ho varen aconseguir. He de reconèixer que em vaig emocionar quan veia com ballaven amb ampolles de vi a la mà”, ha explicat Rafa Montero, enòleg de Son Juliana

Per la seva banda, Mateu Pons, director comercial de Vinyes Mortitx ha volgut destacar la capacitat de convocatòria i com es va desenvolupar l’esdeveniment. “Hi havia moltes activitats durant tota la jornada, i això va contribuir a l’èxit. La música i la gastronomia varen ser també clau perquè el públic ho passás tan bé. Molt bona acollida també dels nostres vins, que varen ser molt benvinguts”. “Però sobretot, el que més vull destacar és com la gent jove va acudir en massa i amb ganes de conèixer la cultura del vi. Això és molt important perquè necessitem ampliar nous públics i entrar en nous mercats”.

La festa va durar fins a la nit entre música i bon vi/VTM

Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca, ha fet també una valoració molt positiva d’aquesta segona edició del Raïm Wine Fest. “Estem molt satisfets de l’enorme acollida que varem tenir. Un públic que volia tastar els vins de Vi de la Terra Mallorca i que va esgotar les existències. Ja els hi esperem a la pròxima edició, el 15 de juliol a Portocolom”.

Monkey Doo, Chitowsky i Los del Ficus varen ser els artistes convidats i gràcies a la seva proposta musical, per grans i per nins, varen posar el punt més festiu al Raïm Wine Fest en Deià. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa