Balears Vadevi
Can Majoral tanca, de moment, el cicle de maridatges a Can March

El cicle 5 plats / 5 vins de la DO Pla i Llevant i el restaurant manacorí Can March fa enguany la seva darrera proposta. La cuina de primavera serà la protagonista d’aquest maridatge en el qual s’anuncien sorpreses en la presentació de vins i plats. Serà aquest divendres, dia 19 de maig a partir de les vuit del capvespre amb un maridatge entre la cuina del restaurant Can March de Manacor i els vins del celler Can Majoral d’Algaida.

La granada d’albergínia en el moment del brindis entre el cuiner, Miquel Gelabert, i la cellerera Mireia Oliver, de Can Majoral /Cedida

El menú comença amb una Sopa d’albercocs de Porreres amb pa ,sobrassada i sucre maridada amb un blanc de nom Galdent fet de la varietat francesa Viognier.

El negret, un peix que Miquel Gelabert ha redescobert per la cuina actual, amb el Capgiró de Can Majoral/Cedida

La granada d’albergínia i carn amb pebre vermell i salsa de tomàtiga maridarà amb un altre blanc emblemàtic de Can Majoral, Gorgollassa. Un monovarietal d’aquest raïm en la recuperació del qual hi va col·laborar el celler.

El plat de peix on el negret és protagonista, es presenta amb crema de patata, Padrón i “migas” botifarró, carxofa negra i oli de fonoll maridat amb Capgiró, un monovarietal de Giró ros.

Sopa d’albercoc de Porreres amb pa, sobrassada i sucre/Cedida

El plat de carn és una terrina de me amb dàtil, cuscús de verdures i salsa d’espècies amb el negre S’Heretat,  maridat amb un Callet amb criança en bota.

I per acabar unes postres agredolces: crema de canyella amb pinya caramel·litzada i pastís de xocolata maridada amb Vin Blanc (vi bullit de moscatell, segons un procés medieval recuperat pel celler d’Algaida).

La terrina de carn de me amb el negre S’Heretat/Cedida

Un cicle que s’ha consolidat i que continua

Aquesta temporada el cicle 5 PLATS / 5 VINS de la DO Pla i Llevant i el restaurant Can March, de Manacor, ha constat de nou propostes que s’han fet mes a mes des de la tardor fins a la primavera. Hi han passat pel restaurant i els fogons del cuiner Miquel Gelabert els vins de cellers com Es Fangar, Can Coleto, Butxet, Pere Seda, Armero i Adrover, Miquel Oliver, els germans Toni Gelabert i Miquel Oliver i ara, Can Majoral. En passar l’estiu i, sobretot, la verema, el calendari de maridatges continua amb tres cellers que completaran el cicle: Bodegas Bordoy, Vi Rei i Es Gallicant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa