Balears Vadegust
Els xefs d’ASCAIB promocionaran l’Oli de Mallorca

En plena campanya de promoció de l’Oli de Mallorca amb denominació d’origen, el president de la DO, Joan Mayol ha protagonitzat dos esdeveniments amb resó mediàtic: el primer ha signat un acord amb l’Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares (ASCAIB). Consisteix amb formalitzar un conveni de col·laboració per a la promoció i divulgació de l’oli d’oliva verge extra sota el segell de qualitat Oli de Mallorca a través de la gastronomia, reafirmant així el compromís que té Ascaib amb el producte local.

Un dels aspectes més importants d’aquest acord, serà la promoció i formació sobre la gastronomia aplicada a l’oli d’oliva verge extra entre altres, en els centres d’educatius i de formació professional de cuina de Mallorca, reafirmant la rellevància que té que en la gastronomia, el producte de qualitat i de proximitat en el camí cap a un model sostenible.

Olide Mallorca ha viatjat a Madrid tot cercant projecció exterior/Cedida

I, en segon lloc, Mayol ha anat a Madrid i en el marc del principal congrés gastronòmic d’Espanya, ha presentat els olis de Mallorca al públic assistent per aconseguir projecció exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa