Balears Vadegust
Les Festes des Vermar de Binissalem diuen adéu i fins a l’any que ve

Les Festes des Vermar de Binissalem diuen adéu i fins a l’any que ve. Durant quinze dies el focus de l’actualitat més festiva de Mallorca ha estat posat a Binissalem i en les populars i tradicionals festes del vi i dels viticultors però també de tot el poble.

https://www.youtube.com/watch?v=HNlmPdt8z2o

Unes festes que com ha dit el batle Víctor Martí són les festes de compartir el sentiment de tot el poble, de renovar totes les experiències, tota la diversió, sentiment, arrels, cultura, art i, sobretot, germanor i convivència, que és el que veritablement signifiquen les festes des Vermar.

Les desfilades de carrosses, la batalla del raïm, les gloses, el concurs de trepitjadors, el pregó festiu i canalla, l’ofrena del most novell a la Mare de Déu de Robines, el ball dels gegants, el Sopar de Fideus des Vermar, …i tants i tants de records de les festes d’enguany que ja han quedat enrere.

Cadascú té el seu moment preferit d’aquesta edició d’enguany. Aquí just reproduïm un parell d’imatges per què aprofiteu i repasseu el que han donat de si aquests 15 dies de festa.

Ara només queda començar a pensar amb les de l’any que ve. Una nova edició que s’ha de preparar amb la mateixa il·lusió que la primera. Als cellers ara queda la feina callada i a porta tancada per fer del most el vi que més aviat del que pensam podrem tastar. Serà a la festa del Vi Novell.

Allà ens trobareu, fins llavors!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa