Balears Vadegust
La Festa del Vi Novell escalfa motors

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí prepara ja la Festa del Vi Novell. Enguany es confia que la Covid doni treva i permeti celebrar tots els actes com toca, ja que l’any passat les restriccions no permeteren fer les activitats tradicionals.

En aquesta ocasió, i com és habitual, es comença per la convocatòria del concurs de cartells. S’ha de donar temps als artistes per que facin la seva creació. Hi podran participar al concurs les persones que ho desitgin amb un màxim de dues obres per autor. Les obres hauran de ser originals i inèdites.

La data límit per presentar les propostes, que s’han de lliurar al celler Jaume de Puntiró, serà el dia 30 de setembre i hauran d’anar dins un sobre tancat sota un pseudònim, ja que els participants han de ser anònims.

El jurat estarà format pels membres de l’associació de cellers de Sta. Maria i faran pública la seva decisió sobre el guanyador el dia 5 d’octubre. El lliurament dels premis tendrà lloc el dia 26 novembre i el guanyador s’endurà un lot de 84 botelles de vi.

A més, l’obra guanyadora passarà a ser propietat de l’associació de cellers de Santa Maria que en tendrà tots els drets de l’obra, publicació, difusió i podrà fer una exposició de les obres participants al concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa