Balears Vadevi
Miquel Montoro entra a la cuina i ensenya a fer oli picant

Miquel Montoro continua mostrant noves facetes seues a través dels seus perfils a les xarxes socials. El darrer vídeo que ha compartit al canal de Youtube finalitats didàctiques, com la majoria dels continguts que genera, però en aquest cas, enlloc de fora vila, dins la cuina.

Proposa preparar oli picant amb romaní. Una recepta feta amb oli d’oliva verge, un producte “molt apreciat a tot el món” que, en el seu cas, té origen mallorquí. Producte local i de proximitat, com sempre defensa el jove pagès.

Mans a l’obra. En primer lloc, repassa els ingredients; a part de l’oli, té sobre el marbre pebrots picants, -“molt picants”, puntualitzarà, fent èmfasi que tant a son pare com a ell els agrada el picant; que macerat, “donarà un toc molt diferent al menjar”, com per exemple al pa amb tomàquet. Com alternativa a qui no li agradi el picant, hi ha l’opció de macerar l’or líquid amb romaní, que “just acabat de collir, olora de meravella”, afegeix Montoro.

Seguint el vídeo, que podeu trobar a continuació, trobareu tots els detalls per poder convertir-vos en cuiners per una estona, com en Miquel Montoro i aprendre a preparar bons condiments pels nostres àpats.

Miquel Montoro publica periòdicament vídeos al seu canal de Youtube sobre productes de fora vila | vídeo Youtube

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa