Balears Vadevi
La Nit del Vi reunirà demà a 35 petits cellers a La Misericòrdia

El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha estat l’encarregat, un any més, de presentar una nova edició de la Nit del Vi 2023. Tendrà lloc al pati de la Misericòrdia de Palma demà divendres, 26 de maig, de 18:00 h a 22:00 h. Hi participaran 35 bodegues i cellers i els assistents hi podran tastar fins a 200 vins de diverses varietats. Enguany l’acte és a benefici de l’organització Mater Misericordiae, dedicada a l’atenció integral de persones amb diversitat funcional.

“Es tracta d’una molt bona ocasió per conèixer les novetats  i tastar vins rosats, blancs i negres”, ha explicat Vicens, que ha precisat que “el sector s’ha recuperat de la crisi provocada per la pandèmia. El consum de vins de Mallorca creix a l’illa i també les exportacions al nord d’Europa. Els nostres vins són cada vegada més valorats, tant pels residents com pel públic local com pels estrangers residents a l’illa”.

Organitzadors i col·laboradors amb el cartell de l’edició d’enguany/Petits Cellers

L’hora dels agraïments

La Nit del Vi 2023  començarà amb el lliurament, per part de Petits Cellers-Grans Vins, del Reconeixement de la Nit del Vi 2023

Les entrades es podran adquirir a la porta i també de manera anticipada a través del web. Tenen un preu de 15 euros,  dels quals 5 són per la compra de vi al recinte i la resta es destinaran a la causa benèfica de Mater, dedicada a l’atenció integral i inserció laboral de persones amb diversitat funcional. “Destinarem els beneficis al taller d’art teràpia i també a la reforma del saló d’actes que volem convertir en teatre”, ha explicat la directora adjunta de Mater, Mónica Nebreda

La presentació ha comptat amb la presència director insular de Promoció Econòmica i Producte Local del Consell de Mallorca, Joan Font; el President de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol; i de la DOP Oliva de Mallorca, Lydia Larrey. La Nit del Vi compta també amb la col·laboració de galletes Quely, Queso de Mahón. 

Ja fa més d’una dècada que l’associació Petits Cellers organitza aquesta festa. Petits Cellers, aglutina 48 bodegues i petits productors de vi de les Illes que produeixen vins amb la Denominació d’Origen de Pla i Llevant, la Denominació d’Origen de Binissalem; la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra Mallorca, i la Indicació Geogràfica Protegida Illes Balears. 

Més notícies
Aquesta serà l'edició de rècord de participació de cellers a la Nit del Vi/Ajuntament d'Inca
La Nit del Vi d’Inca, el millor preludi del ‘Dijous Bo’
Arriba a la sisena edició amb la participació de 21 cellers de tota Mallorca i un centenar de referències
Lliurament del taló a la Fundació Hope Mallorca per part del president de Petits Cellers, Guillem Vicens/Cedida
Petits Cellers lliura els beneficis de la Nit del Vi a Ia Fundació Hope
Els doblers es destinaran a comprar aliments per a famílies necessitades
Aquesta serà l'edició de rècord de participació de cellers a la Nit del Vi/Ajuntament d'Inca
La Nit del Vi d’Inca, el millor preludi del ‘Dijous Bo’
Arriba a la sisena edició amb la participació de 21 cellers de tota Mallorca i un centenar de referències

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa