Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Les dones de Vi de la Terra brinden pel futur del sector en el Dia de la Dona /VTM

Vi de la Terra Mallorca reflexiona sobre el paper de la dona en el sector

Comparteix
Han fet un berenar-col·loqui en el qual Pilar Just i Mercè Ramos, de la DO Montsant, han estat convidades per celebrar el Dia de la Dona en el món del vi
ProWein és la fira líder mundial de vins i licors, la trobada més gran de la indústria per a professionals de la viticultura, la producció, el comerç i la gastronomia/PROWEIN

Onze cellers mallorquins posen rumb a ProWein 2024

Comparteix
La fira internacional més important del sector obrirà les portes del 10 al 12 de març, a Düsseldorf
Prop de 500 hectàrees en el Parc Natural de Llevant que ara queden en mans d'una cooperativa per assajar una nova manera de gestió público-privada/CAIB

Nova vida per la finca Sa Duaia, ara en mans de la Cooperativa d’Artà

Comparteix
Gestionarà durant cinc anys tant la ramaderia com els cultius de la zona mitjançant pràctiques ecològiques i autòctones
La sobrassada aporta elements bàsics de la dieta saludable, consumida amb moderació/IGP Sobrassada de Mallorca

Consumir sobrassada de forma moderada és saludable

Comparteix
La revista 'Foods' posa negre sobre blanc els avantatges nutricionals com a component d'una alimentació equilibrada i variada
El restaurant Brut podrà penjar el Sol de Repsol a la porta/Guia Repsol

Quatre restaurants de les Balears se sumen a la família dels Sols de Repsol

Comparteix
Mallorca, Eivissa i Formentera es reparteixen les noves distincions que atorga la Guia Repsol
Ampolla de l'Ancestral 7103 Petit Celler | Foto: celler

Medalla de plata per l’Ancestral 2022 de 7103 Petit Celler als ‘BCN Rosé’

Comparteix
El concurs, organitzat pel digital Vadevi, enguany ha sumat la quarta edició
UPM reparteix taronges i lletugues per reivindicar el producte local als menjadors escolars/Cedida

Agricultura canviarà la legislació per afavorir el producte local

Comparteix
Els pagesos continuen pressionant amb accions al carrer perquè els canvis siguin efectius quan abans
Els pagesos volen que als menjadors escolars es serveixi producte fet aquí/Consell d'Eivissa

Agricultura convoca els pagesos per redefinir el producte local

Comparteix
L'adjudicació a una empresa peninsular del proveïment a les escoles provoca malestar entre les organitzacions agràries
 Avaluaran les possibilitats d’incorporar varietats de vinya més resistents a la sequera /A. Costa-UIB

La UIB estudia els canvis per adaptar els vins balears a la sequera

Comparteix
Analitzaran les modificacions necessàries per adequar la Denominació d’Origen Binissalem al context del canvi climàtic 
Pere Crespí explica els secrets de les varietats autòctones Giró Ros i Callet als participants/Biel Modino

Desmuntant falsos mites sobre la giró i la callet

Comparteix
Notes de l'enòleg i vinater de Pere Seda, que ha dirigit un curs de Tast i Vinificació per a la DO Pla i Llevant