Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

 Avaluaran les possibilitats d’incorporar varietats de vinya més resistents a la sequera /A. Costa-UIB

La UIB estudia els canvis per adaptar els vins balears a la sequera

Comparteix
Analitzaran les modificacions necessàries per adequar la Denominació d’Origen Binissalem al context del canvi climàtic 
Pere Crespí explica els secrets de les varietats autòctones Giró Ros i Callet als participants/Biel Modino

Desmuntant falsos mites sobre la giró i la callet

Comparteix
Notes de l'enòleg i vinater de Pere Seda, que ha dirigit un curs de Tast i Vinificació per a la DO Pla i Llevant
FEVI, vuitena edició, un èxit de participació i de visites/Catavinos

FEVI 2024, molt més que una fira de vins

Comparteix
Aquesta edició ha servit per fer negoci i desmuntar mites entorn el vi
Bernadette, Joan, Toni i Sisca, l'equip que fa possibles els èxits de Vinyes Binitord/Cedida

Binitord Ciutat de Parella 2020, Gran Or al Catavinum World Wine

Comparteix
També han fet un paper destacat en aquesta competició internacional els mallorquins 7103 Petit Celler i Can Coleto
Lydia Corral ha recollit el premi de mans del president del Consell de Mallorca/IGP Ametlla de Mallorca

Lydia Corral, premi Flor d’Ametller 2024

Comparteix
Es destaca la feina de la reconeguda periodista en defensa de la gastronomia i el producte local
El xef Miquel Calent, durant la presentació amb el batle de Marratxí/Cedida

La gastronomia, nou al·licient de la Fira del Fang de Marratxí

Comparteix
Amb 'Pecatta Minuta', cinc xefs confegiran un variat amb les seves elaboracions
L'oli de Mallorca verge extra va ser el protagonista de la cita amb la Nit de l'Oli/DO Oli de Mallorca

La nova anyada dels ‘Verge Extra’ es presenta a la Nit de l’Oli

Comparteix
La DO Oli de Mallorca presenta 38 referències de quinze productors adscrits
La façana del restaurant amb els emblemàtics colors verd i blanc/Taula Parada

Taula Parada al restaurant Verd i Blanc de Palma

Comparteix
Un menú diari complet i saludable i una bona relació qualitat-preu, els seus grans atractius
En aquest cas, el cuiner ha farcit uns cucurutxos de menjar blanc/IGP Ametlla de Mallorca

Menjar blanc, pura ametlla mallorquina

Comparteix
El xef Sebastià Grimalt reinterpreta aquestes postres quasi oblidades de la cuina tradicional mallorquina d'un temps
La partida d'ous intervinguda pel servei d'inspecció./CAIB

Intervenen partida d’ous de la Península per presumpte frau en calibratge

Comparteix
El servei d'Inspecció va immobilitzar els productes en un establiment de comerç a la menuda