Balears Vadegust
Pere Seda i Armero&Adrover, als tasts del Hostel Urban Hotel de Palma

Així com avancen les setmanes del mes de juliol, desfilen per el Hostel Urban Hotel de Palma els cellerers de la DO Pla i Llevant que han donat a conèixer el seu producte en el cicle “Som d’aquí, divendres de vi”. Tòfol Reus de la Bodega de Pere Seda, de Manacor, va ser el primer en presentar els vins de la casa. Per aquesta ocasió va dirigir el tast del CHARDONNAY 2020 (80% chardonnay, 20% giró ros) i el CRIANÇA 2017(Merlot, cabernet sauvignon, callet syrah). Dos vins totalment diferents i suggerits per a ocasions ben distintes per Reus.

Tòfol Reus a la presentació dels vins de Pere Seda/Cedida

I el divendres passat va ser el celler Armero&Adrover ,de Felanitx. Luis Armero, propietari i enòleg del celler, és una de les persones amb més prestigi dins el món del vi a Mallorca ja que va ser un dels pioners que varen promoure el gran canvi del vi ara fa trenta anys, iniciant un camí constant d’augment de prestigi.

En aquesta ocasió els vins que presentaba eren el Son Ravell 2020 i el Selecció Familiar 2017.

Luis Armero, el personatge darrere els vins d’Armero &Adrover/Cedida

SOM D’AQUÍ, DIVENDRES DE VI, és una iniciativa organitzada per l’Hostel Urban Hotel de Palma (Plaça de la Verge del Miracle, 4. Barriada de Santa Catalina. Palma) amb el patrocini del Consell de Mallorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa