Balears Vadevi
Setmana Cultural del Vi de Manacor: tasts, tapes, música i molt més

S’acosten les Fires i Festes de Primavera de Manacor i en el programa d’activitats no pot faltar la Setmana Cultural del Vi, que organitza la Confraria dels Tastavins de Manacor. Com és habitual el programa d’activitats té el vi com especial protagonista, però enguany s’ha afegit la necessària gastronomia i altres propostes culturals que fan la proposta encara més atractiva. La presentació es va fer al Molí de Can Roca, la seu de la Confraria, que enguany ha celebrat el seu 40è aniversari.

En l’edició d’enguany han programat tres actes: Per començar el dissabte 3 de juny tendrà lloc el Tast de Vins de la DO Pla i Llevant organitzat per la Confraria de Tastavins de Manacor, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor i cellers de la DO Pla i Llevant. Nou cellers, que aprofitaran l’avinentesa per a donar a conèixer els vins de l’anyada. Serà al Parc municipal a partir de les sis del capvespre. L’entrada val 15 euros. Les entrades es poden adquirir en l’entrada al parc. En cas que hi hagi superàvit es donarà a alguna entitat social de Manacor. La gastronomia la posarà Hipercentro, que com cada any col·labora amb les seves especialitats de cuina que són molt apreciades pels assistents.

El batle de Manacor, Miquel Oliver explica el programa a l’interior del Molí de Can Roca/Confraria de Tastavins de Manacor

Gastronomia, vi i cultura

Llavors els dies 6 i 8 de juny, a les vuit i mitja a la seu de la Confraria, al Molí de Can Roca, es farà el curs Tast&Vins. El contingut del curs es basarà a veure com influeix la criança en bota en els vins, en comparació amb aquells que no la tenen. En cada sessió es tastaran distints vins: blancs, rosats, negres i escumosos. Tots ells amb diferents temps de criança. El dia 7 de juny, a les vuit i quart del capvespre es realitzarà l’acció: Cultura i gastronomia: harmonia de música, poesia, tapes i vi. En el claustre de Sant Vicença Ferrer de Manacor. Amb la col·laboració del celler Miquel Gelabert i Federòptics Monvisió. L’acte serà la fusió cultural entre música, gastronomia, literatura i vi per demostrar que el vi s’avé molt bé amb totes les activitats culturals. En aquesta ocasió la gastronomia és responsabilitat dels restaurants Sa Factoria, És Torrent i Brusca Brew Pub. La veu serà la de Caterina Sureda acompanyada al piano per Miquel Gual i com a rapsodes: Agnès Vanrell i Miquel Mora.

Més notícies
Una gran família que aspira a continuar vivint el vi i l'amistat al Molí de Can Roca/Cedida
Els Tastavins de Manacor fan festa en el seu 40è aniversari
Quatre dècades d'amistat entorn el vi i trenta-cinc amb seu al Molí de Can Roca
Els confrares es converteixen en matancers per un dia per seguir amb la tradició establerta quaranta anys enrere/Cedida
Els Tastavins de Manacor no falten a les matances del Molí de Can Roca
La Confraria celebra un any més el ritual que mantenen des de fa quaranta anys
Onze cellers del Pla i Llevant presentaren les novetats de l'anyada a la mostra/DO Pla i Llevant
Mostra de vins de Pla i Llevant, plat fort de la Setmana del vi de Manacor
Es va fer un tast de les novetats dels onze cellers de la denominació d'origen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa