Balears Vadevi
Cites professionals a Menorca amb el món del vi

Hi ha qui afirma que Menorca és avorrida a l’hivern perquè no passen coses, però cada any, l’illa s’activa més i més, almenys en el món del vi on aquests mesos de febrer i març, venen carregats d’esdeveniments professionals i lúdics per conèixer i descobrir nous cellers.

El pròxim 27 de febrer, la distribuïdora De Vins Menorca ha preparat un Pop-Up Wine, que s’inspira en el concepte de les pop-up stores o botigues efímeres que s’instal·len en llocs ben diversos, on reunirà fins a sis cellers que durant tot un dia oferiran els seus vins dins un ambient festiu i alhora professional on no faltarà ni la música ni la diversió.

“És una idea que feia temps teníem al cap i que ens feia gràcia provar perquè som d’aquells que pensem que no hem vingut aquesta vida només a treballar, i per això una fórmula innovadora en la qual barregem oci i feina, pots ser divertida” explica Dani Boix, gerent de De Vins Menorca.

La cita serà al magatzem que tenen al Camí de Ses Vinyes de Maó i va adreçada al món de la restauració de l’illa però també als membres del seu Club. Els cellers que està previst participin són Menade (DO Rueda), Roederer (Champagne), Cinco Luegas (DO Madrid), Fernando de Castilla (DO Jerez), Domaines OTT (Cotes de Provence) i Edetària (Terra Alta).

Ulisses Vinateria al Museu

La distribuïdora ciutadellenca liderada per Joan Canals trasllada aquest any la seva fira de vins anomenada Experiència Ulisses al claustre del Museu de Menorca de Maó, un idíl·lic espai del centre de la ciutat on reunirà el pròxim 6 de març fins a 21 cellers.

Entre la llista dels confirmats han anunciat que des de Mallorca vindran Cati Ribot, Oliver Moragues i Can Axartell. Des de Catalunya el Celler de les Aus de Tiana, Josep Foraster de la Conca de Barberà, el grup Pere Ventura del Penedès o Abadal del Bages. No faltaran cellers de França com Terroir Champenoise o Lavinia així com tampoc Denominacions d’Origen de Ribera del Duero, Valldeorras, Rioja o Rias Baixas com els cellers Valdemonjas, Bodegas Félix Callejo o Señorio de Rubiós entre d’altres.

Serà la segona edició d’aquest esdeveniment que l’any passat va celebrar la seva estrena també en un altre claustre, en aquest cas el de Sant Agustí de Ciutadella.

Saló Horeca Balears

I la tercera cita, en aquest cas no tan focalitzada al món del vi sinó oberta a l’hostaleria i la gastronomia en general serà el Saló Horeca Balears, que per primera vegada aterra a Menorca, després de les seves experiències a Mallorca i Eivissa. Un format d’esdeveniment adreçat als professionals que durant tres dies, del 22 al 24 de març, s’instal·larà al recinte firal de l’Espai Menorca amb diferents estands, demostracions, degustacions i demostracions de cuina.

Està previst que hi participin empreses de serveis de maquinària i equipament a més de les habituals relacionades amb l’elaboració i distribució de productes. El Consell Insular de Menorca ja ha confirmat la seva participació a través del Departament d’Economia i Territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa