
!--akiadsense-->
El conegut restaurant ciutadellenc Cafè Balear ha programat pel proper15 de febrer una vetllada especial sota el títol “La música i el vi”. Es tracta d’una experiència gastronòmica on es fusionaran el menjar, la música i el vi. Un triple maridatge de la mà de la coneguda marca menorquina Gin Xoriguer, el grup de cellers Gleva Estates i un quartet de músics en directe que faran que cada plat sigui maridat per la música i el vi. En aquest sentit, els comensals que s’apuntin a viure aquesta cita amb l’alta cuina es trobaran a la taula fins a deu plats que aniran des d’un carpaccio d’escamarlà fumat de Ciutadella amb vel de pernil ibèric i alfàbrega, un ou trufat amb carn de llangosta i chips, unes pochas amb gamba de Ciutadella o porcella de Menorca confitada al forn de lleny a baixa temperatura, entre d’altres. Cadascun d’ells maridat a ritme de jazz i d’un cava o d’un vi dels cellers Gleva Estates. Un mix entre la cuina del Cafè Balear, el sommelier Serafí Martínez i els músics Shanti Gordi, Sergi Martín, Lluís Gener i David Marquès.
Gleva Estates engloba un conjunt de set cellers amb l’objectiu de produir vins extraordinàriament elevats a nivell tècnic però evitant que tinguin un cost desorbita tal com explicava el conseller executiu del projecte, Ramon Raventós a la seva presentació al gener de l’any passat. Set marques catalanes de prestigi de cava i vi on es troba Son els cellers Parxet, Mont-Ferran, Raventos d’Alella, Titiana, Tionio, Basagoiti i Portal del Montsant.