Balears Vadevi
Menorca

Menorca

Estand de Menorca en edicions anteriors de Madrid Fusión | Consell Insular

Menorca porta els seus vins i productes locals a Madrid Fusión

Comparteix
La cita enogastronòmica tindrà lloc entre els dies 31, 1 i 2 de juny al recinte d’IFEMA
Cervesa Talaiòtica | CIME

Menorca produeix una cervesa d’inspiració talaiòtica

Comparteix
L'ha elaborat l'empresa cervesera Grahame Pearce i es comercialitzarà al Museu de Menorca i en botigues especialitzades
Quim Vila, en un viatge recent a Menorca | David Baret

Quim Vila: “Els vins han de transcendir, i a les illes ho faran els que trien varietats històriques”

Comparteix
Detall de l'etiqueta d'El Merluzo blanc | Binifadet

‘El Merluzo’ es multiplica

Comparteix
El celler menorquí Binifadet actualitza la imatge d'aquest vi icònic en un sentit homenatge a la restauració
La jove xef Cristina Llorens | Turisme de Menorca

Cristina Llorens representarà Menorca al concurs de joves xefs d’Europa

Comparteix
L'European Young Chef Award veurà competir joves de 14 regions gastronòmiques a Minho, Portugal, el proper mes de novembre
La nutricionista Noemí Garcia | N.G.

Noemí Garcia: “El vi té un component social molt propi de la cultura mediterrània”

Comparteix
Graduada en Nutrició i Dietètica Humana i Clínica per la Universitat de Barcelona, actualment es dedica a la Nutrició Comunitària
Masterclass amb periodistes gastronòmics| Turisme de Menorca

El xef David de Coca ensenya a cuinar un grup de periodistes

Comparteix
Es tracta d’una acció promocional emmarcada dins la declaració de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022
I Jornades sobre Cuina i Producte de Menorca «Binissaida Gastronòmica» | Binissaida

Neixen les jornades menorquines “Binissaida Gastronòmica”

Comparteix
Estan organitzades per Sant Joan de Binissaida i Grup Ses Forquilles pels dies 19 a 21 de maig
Bodega Binifadet de Menorca | Binifadet

Binifadet amplia el negoci de restauració amb l’explotació de dos nous establiments a Menorca

Comparteix
Es tracta de la cantina del centre d’art que Hauser & Wirth obrirà a l’illa del Rei al mes de juliol i un espai emblemàtic al costat del mar
El formatge i el iogurt de Lluriach ja comptem amb la certificació | Consell de Menorca

Menorca Reserva de Biosfera incorpora nou noves certificacions

Comparteix
Els gelats de La Casa del Gelato, la carn de Be de Ruma, el formatge i el iogurt de Lluriach, els allotjaments de Cristine Bedfor Guest Houses i l'hotel s'Estil·let i les activitats de Binissuès, MenorcAventura Cala'n Porter i Elitechip compten ja amb la certificació de sostenibilitat