Balears Vadegust
Vuitenes jornades gastronòmiques “Menorca al Plat”

La vuitena edició de “Menorca al Plat” tindrà lloc a partir d’aquest divendres 18 de juny i fins el proper diumenge dia 27 del mateix mes, durant deu dies consecutius. Vint-i-quatre bars i restaurants ofereixen un menú especial de diumenge i/o nit amb l’objectiu de posar en valor la gastronomia típica menorquina i el producte local. Els menús són molt variats en preus segons el tipus d’establiment i proposta de plats i inclouen una degustació de Formatge de Maó-Menorca i Oli de Menorca, plats tradicionals menorquins i postres típiques. Les jornades conviden a passejar per tota l’illa i descobrir-la a través de la seva cuina, visitant els restaurants participants, que es troben repartits per Menorca i que són:

– A Ciutadella: Aquarium Calan Bosch, Aquarium Port Ciutadella, Arena Beach, Cafè Balear, Es Born – Café Bistró, Cas Safrà Gastrobar i Sant Joan de Binissaida.

– A Es Mercadal: Hotel Jeni & Restaurante, Molí des Racó, Tast i Café Bistro SOL 32.

– A Ferreries: Loar Ferreries i Mesón Rías Baixas.

– A n’Es Migjorn: Restaurante Lady Hamilton.

– A Fornells: Ca na Marga i Sa Xerxa

– A Maó: 23 Can Avelino, Ca’n Joanet, El Grill, Restobar Mo, Sa Lliga Maritim, Aqua Maritim i Alcaufar Vell.

– A Sant Lluís: Sa Parereta d’en Doro.

Per a una organització correcta es demana trucar amb antel·lació i reservar taula indicant que es voldrà el menú “Menorca al Plat”. Com a novetat d’enguany, nou restaurants ofereixen menú de nit a més del de dia, són: Arena Beach, Café Balear, Hotel Jeni & Restaurante, Moli d’Es Raco, Can Joanet, Sa Parereta d’en Doro y Alcaufar Vell.

Els turistes i visitants que optin per viatjar a l’illa en Baleària des d’Alcúdia o Barcelona disposen d’una oferta especial amb un 15% de descompte en el bitllet per passatger i vehicle indicant el codi promocional ENELPLATO15 quan es faci la reserva o la compra del trajecte. El descompte també s’aplica a les agències de viatge. Aquest esdeveniment gastrnòmic compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la col·laboració del Consell Regulador de la DO del producte Formatge Maó-Menorca, Associació Oli de Menorca, Baleària, Foodies on Menorca, Associació de Periodistes i Escriptores Gastronòmics de Balears, Made in Menorca i PIME Menorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa