Balears Vadegust
Qui som

Qui som

Eva Vicens, directora
(Gandesa, Terra Alta, 1979)

Periodista i sommelier. Ha estat redactora de Vadevi des de 2013 i directora dels Premis Vinari entre el 2015 i el 2020. Amb experiència a ràdio i departaments de comunicació. Premi a la Millor Comunicadora del Món del Vi per l’Associació Catalana de Sommeliers 2017. WSET i Formadora Oficial de Cava. Forma part del grup El Món des de 2013. 

Zaida Torregrosa, directora comercial
(Monòver, Vinalopó Mitjà, 1983)

Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat d’Alacant, amb formació en cursos superiors de màrqueting digital, publicitat I xarxes socials. Experiència al departament comercial de la revista El Temps.

Conxa Rosillo, col·laboradora
(Palma de Mallorca, 1960)

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Geografia i Història  per la Universitat de Barcelona. En el món del vi ha col·laborat amb La Portadora, la DO Binissalem, Terra de Vins i Manjària, abans de col·laborar amb el Grup El Món, l’any 2018. Actualment, i des de 1986, treballa a RTVE de les Illes Balears.

David Baret, col·laborador 
(Barcelona, 1974)

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en Periodisme, té experiència en ràdio, premsa i televisió i des de fa més de 20 anys es dedica a la comunicació a través de la seva empresa Baret Consultors, amb seu a Menorca. Autor de la Guia dels Vins de Menorca l’any 2020. Col·labora al Grup el Món i Balears Vadevi des de la fundació del diari al 2018.

Salvador Cot, editor
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.

Vicent Sanchis, director general
(València, 1961)

Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Mercè Magaña, directora financera
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia
(Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Nerea Rodríguez del Cuerpo, Social Media Manager del Grup Món

(Barcelona, 1988)

Llicenciada en Periodisme i en Dret. Sommelier. Màster en Periodisme Avançat – Reporterisme a la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Community Manager & Social Media a la Universitat de Barcelona. Durant cinc anys, cap de redacció d’El Món. Ha treballat en dues agències de comunicació en el departament de Social Media & Continguts. Actualment, Social Media Manager del Grup Món i Directora de Vadegust. 

Carles de Castro, Community Manager del Grup Món

(Terrassa, 1980)

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la trajectòria professional en mitjans locals i agències de social media i màrqueting digital. Especialitzat en la comunicació digital i la gestió integral de projectes a les xarxes socials.