Balears Vadegust
Els vins Son Caló de Bodegas Miquel Oliver protagonitzen una acció solidària amb Mallorca sense Fam
El beneficis de la venda de Son Caló es destinaran a Mallorca sense Fam
El beneficis de la venda de Son Caló es destinaran a Mallorca sense Fam

!--akiadsense-->

Una partida dels vins Son Caló Blanc i Son Caló Rosat s’han embotellat i etiquetat especialment per destinar-se a apaivagar la necessitat de les famílies que amb més força estan patint l’impacte de la crisi econòmica que segueix a la Covid. Aquesta és la idea que rau en el gest de Bodegas Miquel Oliver de Petra. No és la primera vegada que col·laboren amb l’ONG Mallorca sense fam perquè d’ençà de la crisi de 2008 la necessitat no s’ha esvaït a l’illa.

Oliver se sent implicada personalment amb aquesta tasca i en aquesta ocasió ha destinat una part de la producció del Son Caló Blanc i Son Caló Rosat, tots dos de 2019, a la campanya. “La col·laboració ve d’enrere. Ara hem pensat que aquest dos vins frescos i plenament d’estiu, encaixen amb el temps que estam”, diu Pilar,

L’import de les compres s’ingressa directament als comptes de l’ONG i les comandes es poden recollir a la distribuïdora de Rullán Navarro del Polígon de Can Valero de Palma.

Vins solidaris del celler 3.10
Vins solidaris del celler 3.10

!--akiadsense-->

És una acció solidària que ja està tenint ressò a altres cellers de la comarca. Balears Vadevi ha sabut que també el Celler 3.10, de Porreres fa costat als Rotaris amb unes caixes que contenen els seus vins Ruc 2018, Sitra 2019 i Estel 2019. Les anomenen Caixes de Vi Solidari. De cada una d’elles una quantitat es dedica a les actuacions dels Rotaris per ajudar als més desafavorits en l’adquisició d’aliments bàsics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa