Balears Vadevi
Injecció de 150 mil euros per reforçar el sector agrícola de Formentera

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan i el president de la Cooperativa del Camp, Marcos Ribas, han signat l’acord de col·laboració entre la institució insular i la cooperativa amb un conveni que enguany s’incrementa de 130.000 euros que es varen aportar el 2022 als 150.000 euros d’aquest 2023. El conseller de Medi Rural, Josep Marí i el gerent de la Cooperativa del Camp, Carlos Marí, també han assistit a la signatura.

La presidenta del Consell Ana Juan amb l’equip de la Cooperativa del Camp | Foto: cedida

Recuperació del sector agrícola i millorar l’entorn rural de Formentera

Aquest acord té com a finalitat donar continuïtat a les actuacions del programa públic de recuperació del sector agrícola i millorar l’entorn rural i del paisatge de Formentera. A més a més, pretén contribuir a la reactivació de l’activitat agrícola a l’illa, amb tots els avantatges econòmics, socials, culturals i ambientals que suposa.

A aquest efecte, inclou prioritàriament les actuacions de recuperació i millora realitzades en les parcel·les cedides gratuïtament a través del cens de terres, així com els treballs de recuperació de la finca de Can Marroig-Can Ballet segons els respectius documents de cessió contemplats en la present acció concertada, i es fa extensiu a la totalitat de les actuacions efectuades per la Cooperativa, que tinguin com a finalitat la recuperació del sector agrícola i millora de l’entorn rural i del paisatge de l’illa de Formentera.

És també objecte d’aquestes bases la pròrroga de l’encàrrec de gestió de la finca de Can Marroig-Can Ballet per part del Consell Insular de Formentera a la Cooperativa del Camp de Formentera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa