Balears Vadevi
Els ‘Wine Days’ arranquen amb una gran festa amb vi, música i gastronomia

La desena edició dels Wine Days de la DO Binissalem ja han començat a rodar. Arrancaren amb la tradicional festa al Claustre de Sant Francesc de Palma, on gastronomia, música i vi varen ser els amfitrions dels molts amics dels cellers de la comarca de la DO Binissalem. Hi varen participar en aquest acte central de la 10a Edició de Wine Days 10 cellers de la DO Binissalem: Bodegas José L. Ferrer, Jaume de Puntiró, Vins Nadal, Vinyes i Vins Ca Sa Padrina, Can Ramis, Vinya Taujana, Sebastià Pastor, Can Verdura Viticultors, Santa Catarina i Can Fumat.

Així mateix, va comptar amb la col·laboració de 4 xefs d’ASCAIB, com són José Cortés, Andrés Benítez, Igor Rodríguez i Cati Pons que van elaborar 4 tapes d’autor amb els productes de les IGP Sobrassada, Ametlla, Oli i Ensaïmada de Mallorca i la DOP Formatge Maó-Menorca.

Més de mil persones entre residents i visitants de diverses nacionalitats es van donar cita en el Claustre gaudint de la varietat de vins oferts pels cellers, la gastronomia i la música de Minimal Fusion.

El vi i els cellers, grans protagonistes de la festa/CAIB

El vi entra en campanya

L’esdeveniment també va comptar amb l’assistència de Mae de la Concha, Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Iago Negueruela, Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Isabel Vidal, directora general de Turisme del Govern, així com algunes autoritats locals dels municipis de la DO, representants dels productes de qualitat, amics i col·laboradors de la DO Binissalem.

Cellers de la DO Binissalem i cuiners/Cedida

Festa i molt mes

Però els Wine Days no acaben aquí: fins al 21 de maig s’ofereixen activitats diverses i per a tots els públics en cellers i vinyes de la DO, gastronomia, música, art, esport, benestar, teatre, tastos i maridatges… El programa complet es pot consultar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa